Megjelent az a Kutya júliusi száma

Kedves Kutyabarát Olvasó!

A természet egyik alaptörvénye, hogy az élet utat tör magának. Így történt ez most is, amikor hosszú hetek, hónapok után újra megkezdődhetett a kutyakiállítások szervezése, megrendezése. A karantén utáni első megmérettetésekről fotóriporterünk készített beszámolót, amelyből kiérezhető: a kutyások és kedvenceik alig várták, hogy újra ringbe szállhassanak.

a Kutya 2020 júliusi címlap


De ugyanez a természeti alapvetés érhető tetten e havi számunk fajtabemutatójában, amelyben az egykoron adóbehajtás segítésére kitenyésztett dobermanokat mutatjuk be, akik kezdenek kilábalni a fajtát övező negatív előítéletetek mocsarából, így újra régi fényükben ragyoghatnak ezek az agilis, elegáns és a végletekig hűséges kutyák.
A szociális távolságtartás miatt eddig le kellett mondanunk sztár gazdikat bemutató sorozatunkról, amit egy igazi szabad szellemmel, Nagy Feróval indítunk újra, akihez a család pulijait nem a póráz köti, hanem a közös munka.
A digitális átállás nyomán lapunk ezentúl sokkal több MEOESZ-taghoz jut el, úgy véltük: érdemes lenne segíteni a kutyás társadalom közösségének építését, így mostantól nem csak a kutyákat, de tenyésztőiket is bemutatjuk lapszámainkban. Ugyancsak új elemként jelentkezik Kerényi Kata rovata, a mentálhigiénés szakember az emberi lélek kutyás rejtelmeibe igyekszik beavatni Olvasóinkat. Ugyanakkor újságunk továbbra is igyekszik hasznos állategészségügyi, etológiai
tippekkel segíteni a négylábú családtagokkal élőket, de szólunk azokhoz is, akik a természetben járást és vadgazdálkodást kötik össze a kutyázás örömeivel.
Most is jelentkezik Kedvencek Birodalma rovatunk, amelyben a kedves pintytől egészen az unikális, szinte kutyaként viselkedő vérfarkasmacskáig mutatunk be társállatokat. 
Ajánlónkat a nyitógondolat jegyében zárjuk: az élet utat tör magának, az eddigi tapasztalatok szerint Olvasóink legalább olyan lelkesedéssel fogadják az új, digitális „A kutya” újságot, mint a komoly történelemmel büszkélkedő nyomtatott kiadást. Köszönjük az érdeklődést, igyekszünk megszolgálni.

Kellemes időtöltést kívánunk lapjainkon!

Share this post

scroll to top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com