Ismét bekopogtatnak az Ördögfiókák

Ha rögös utat is jártak be, de mára mindketten jól képzett kutyákká váltak

Két évvel ezelőtt az „Ördögfiókák” című könyv jött, látott, és győzött. Több ezer példányban fogyott el az ördögien rossz kutyakölyök, Connor csínytevéseiről szóló kötet.

Engem lepett meg a legjobban, hogy a fogadtatás még túlszárnyalta a TEK kutyájáról, Bagiráról szóló könyvét is, pedig hajdanán nagyon várták a kutyabarátok azt a kiadványt is. Az „Ördögfiókák” viszont a saját kutyáimról, cicáimról szól. Nincsenek benne hős kutyák, izgalmas akciók, „csak”’ a hétköznapok vidámsága, szomorúsága egy naplóba foglalva. Meg is kérdeztem többször olvasótalálkozókon, hogy akkor mégis minek köszönhető ez a nagyon meleg fogadtatás. Ilyenkor mindig elmondják az olvasók, hogy a lassan harmincezres követővel rendelkező Facebook oldaluknak köszönhetően Connor és Queenie, a két kutyám egy kicsit az ő kutyáik is a maguk örömeivel, csínytevéseivel együtt. Az pedig külön öröm számunkra, hogy a könyv fő rajongói a gyerekek, akik esténként Connor és Queenie csínytevéseit hallgatva alszanak el. – meséli a könyv szerzője, Kovács Violetta. akinek az Ördögfiókák 2. része immár a tizedik könyve.

Hogy az olvasók a folytatásban sem fognak unatkozni, azt ismét egy Csehországból származó ordas németjuhász kölyök, Queenie garantálja. Connor után úgy gondoltam, már nem tud semmi meglepetés érni. Tévedtem. A nyolc hetesen az életünkbe beguruló Queenie szó szerint felforgatta az otthonunkat, aminek a cipőim látták a legnagyobb kárát. A kisasszony ugyanis a mai napig megrögzött cipő designer, aki előtt nincsenek zárt ajtók és fiókok. Ha éppen nem a pályán vezeti le az intelligenciáját, akkor otthon nem maradhat titok előtte, aminek a legnagyobb vesztesei a cipőim. Persze, Queenie is kölyökkora óta képezve van, és a végén mint a mesében, úgy a könyvben is jóra fordulnak a dolgok. A már megszokott exkluzív kivitelezésű, rengeteg színes fotót tartalmazó könyv csak a www.ordogfiokakkönyv.hu weboldalon vásárolható meg.

Share this post

scroll to top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com