Közös éttermi vacsora a kutyákkal

A Noé barátai mielôtt nyári szünetre vonult még ellátogatott egy olyan helyre, ahol nem csak mi, emberek rendelhetünk ízletes ebédet vagy vacsorát, hanem kis kedvencünk is bőségesen jóllakhat. Sok kutyabarát hely létezik már, ahol szívesen látják az ebeket is, lapunkban is külön rovatot szentelünk ezeknek, azonban a közös ebéd még újdonságnak számít. Étlapról választhatjuk ki a számunkra szimpatikus ételt, amit aztán együtt fogyaszthatunk el az ebbel. Beluzsár Tamás a kezdeményezésről elmondta, hogy itthon ez még egyedülálló. Nem a hely egyedi, hanem a kezdeményezés.


„Szerettünk volna változtatni azon, hogy hogyan is lehet egy kutyával együtt élni, megjelenni vele. Az ötletet az üzlettársam találta ki, több mint 9 évvel ezelőtt. Én magam is sokat utazok a világban, és azt látom, hogy sok minden lassabban ér ide hozzánk, miközben hasznos lenne. Kezdetben azt mondtam, hogy Magyarországon még nincs létjogosultsága egy ilyen kezdeményezésnek, aztán átgondoltam, és egy évvel ezelőtt belevágtunk” – mesélte Beluzsár Tamás.

Nagyon sok orvossal konzultáltak, mert fontos volt, hogy minőségi alapanyagokból álljon össze a rendelhető étel. Jelenleg 5 féle kutyaebédből vagy vacsorából lehet választani. A termékek a hozzáadott friss zöldségeknek és gyümölcsöknek köszönhetően biztosítják a kutyája napi vitaminszükségletét. A magas hústartalmú ételek rostokban gazdag köretekkel készülnek. Ráadásul nem tartalmaznak tartósítószert, mesterséges ízfokozókat. Az Állatorvostudományi Egyetem tanszékvezetője által összeállított recepteket bármelyik kutya fogyaszthatja. Az eledelek egyébként egyszer használatos kutyatálban vannak, így az étteremnek ezek mosogatásával nincs is feladatuk.

Share this post

scroll to top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com